U, de petitionaris
20210514 183351

Het slingerhek bij de Doelenstraat, Mijnsheerenland moet terug

25 ondertekeningen

Het slingerhek (dat ervoor zorgde dat fietsers niet te hard rijden) dat bij de Doelenstraat/Albert Verweystraat in Mijnsheerenland stond, moet worden teruggeplaatst ten behoeve van veiligheid voor verkeer en spelende kinderen.

Petitie

Wij

Bewoners en belanghebbenden

 

constateren

Dat het weghalen van het oorspronkelijke slingerhek mogelijk onveilige (verkeers)situaties veroorzaakt, omdat fietsers zonder enige snelheid te verminderen tussen de spelende kinderen door kunnen rijden en op de rijweg kunnen belanden.

 

en verzoeken

Dat het slingerhek moet worden teruggeplaatst.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Hoeksche Waard 
Petitieloket:
Einddatum:
23-07-2021 
Petitionaris:
Renee van Steensel 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Nieuw hek!

Het nieuwe hek bij de Albert Verweystraat/Doelenstraat is geplaatst. Het hek is zo geplaatst dat rolstoelen of scootmobiels er nog zonder problemen langs kunnen.

+Lees meer...

Hopelijk is de verkeerssituatie veiliger geworden voor spelende kinderen en automobilisten. Zie hier de post met foto: https://nextdoor.nl/news_feed/?post=17592201984004

22-07-2021

Update Slingerhek situatie Albert Verweystraat/Doelenstraat

Vanochtend heeft er een goed gesprek plaatsgevonden met de gemeente. De conclusie hieruit was, dat er een hek moet komen om ervoor te zorgen dat fietsers niet meer te hard kunnen rijden of op de stoep van de Doelenstraat kunnen belanden.

+Lees meer...

Er wordt binnenkort door de gemeente een nieuw hek geplaatst dat de helft van het fietspad (dat grenst aan de stoep van de Doelenstraat) overlapt. Hierdoor kunnen rolstoelen of scootmobiels er ook nog zonder problemen langs, maar is de verkeerssituatie hopelijk veiliger voor spelende kinderen en automobilisten. Wanneer het hek precies zal worden geplaatst, is nog niet bekend. Zodra hierover meer bekend is, volgen er updates.

11-06-2021