You, the petitioner
20210514 183351

Het slingerhek bij de Doelenstraat, Mijnsheerenland moet terug

25 signatures

Het slingerhek (dat ervoor zorgde dat fietsers niet te hard rijden) dat bij de Doelenstraat/Albert Verweystraat in Mijnsheerenland stond, moet worden teruggeplaatst ten behoeve van veiligheid voor verkeer en spelende kinderen.

Petition

We

Bewoners en belanghebbenden

 

observe

Dat het weghalen van het oorspronkelijke slingerhek mogelijk onveilige (verkeers)situaties veroorzaakt, omdat fietsers zonder enige snelheid te verminderen tussen de spelende kinderen door kunnen rijden en op de rijweg kunnen belanden.

 

and request

Dat het slingerhek moet worden teruggeplaatst.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Hoeksche Waard 
Petition desk:
Closing date:
2021-07-23 
Lead petitioner:
Renee van Steensel 

History

Signatures

Updates

Nieuw hek!

Het nieuwe hek bij de Albert Verweystraat/Doelenstraat is geplaatst. Het hek is zo geplaatst dat rolstoelen of scootmobiels er nog zonder problemen langs kunnen.

+Read more...

Hopelijk is de verkeerssituatie veiliger geworden voor spelende kinderen en automobilisten. Zie hier de post met foto: https://nextdoor.nl/news_feed/?post=17592201984004

2021-07-22

Update Slingerhek situatie Albert Verweystraat/Doelenstraat

Vanochtend heeft er een goed gesprek plaatsgevonden met de gemeente. De conclusie hieruit was, dat er een hek moet komen om ervoor te zorgen dat fietsers niet meer te hard kunnen rijden of op de stoep van de Doelenstraat kunnen belanden.

+Read more...

Er wordt binnenkort door de gemeente een nieuw hek geplaatst dat de helft van het fietspad (dat grenst aan de stoep van de Doelenstraat) overlapt. Hierdoor kunnen rolstoelen of scootmobiels er ook nog zonder problemen langs, maar is de verkeerssituatie hopelijk veiliger voor spelende kinderen en automobilisten. Wanneer het hek precies zal worden geplaatst, is nog niet bekend. Zodra hierover meer bekend is, volgen er updates.

2021-06-11